Målvakt: Ella
Backar: Stina, Petronella, Jasmine, Elin A
Centers: Emma, Frida
Forwards: Alma, Maria, Märta, Elin D och Elin O

Efter att ha mött två topplag och inkasserat två förluster var det dags för ny hemmamatch och ett möte med IBK Vänersborg.

Första perioden:
De första minuterna präglas av något som tränarna kallar för duttande och det är något de inte gillar! De efterlyser mer rejäla Kinnatjejer i både passningar och närkamper.

I andra minuten serverar Märta, efter en fin bollbehandling, Maria en kanonpass där Maria blir fri vid bortre stoplen. Men tyvärr går skottet utanför. Vänersborg kan istället sätta upp ett anfall och göra 0-1!
Kinna fortsätter dock trycka på framåt. Vid en kontring får Märta skottläge, men även det skottet går utanför. Systrarna Durling samarbetar och målvakten i Vänersborg får göra en dubbelräddning. Stina lägger in bollen på mål och Elin kan skjuta på målvaktens retur.

I elfte minuten hämtar Elin O bollen bakom Vänersborgs mål och kan servera Alma en fin pass och Kinna har kvitterat till 1-1.

Minuten efter är det en stunds kalabalik framför Kinnas mål där Ella får visa vilken duktig målakt hon är. Elin O får sedan tag på bollen igen och testar målvakten med ett skott. Frida kan snappa upp returen och göra 2-1 till Kinna!
I slutminuterna får Kinna en straff efter att Elin O blivit upphakad. Frida placerar bollen lungt och säkert i mål och gör 3-1, vilket är resultatet i periodpausen.

Period 2
Kinna sätter fart på en gång. Elin O och Märta skapar ett anfall där bollen så när går in vid bortre stolpen. I sjätte minuten slår Jasmine ett frislag som hamnar hos Märta framför mål. Märta försöker sig på en backhand men målvakten är med. Sekunderna efter gör Elin O 4-1.

Vänersborg fortsätter skapa anfall - det är ett duktigt lag, men det saknas den riktiga skärpan i avsluten idag. Eller så är det de hårt jobbande försvararna i Kinna med en storspelande Ella som ser till att Vänersborg inte får ordentligt kontroll på bollen och mållägena. Jasmine får till exempel slå bort bollen på tennis då bollen är på väg in i mål över Ella!

I åttonde minuten gör Frida 5-1, assisterad av Alma. I sjuttonde minuten kan Emma bryta bollen på mittplan, avancera framåt och placera in bollen vid stolpen. 6-1 till Kinna!

Tredje perioden:
Emma fortsätter skjuta mycket i tredje perioden men inga av hennes skott tar vägen in i mål. I femtonde minuten tar ett av Emmas skott i sargen och studsar perfekt fram till Stina, som spelar forward i tredje perioden. Stina skjuter och gör 7-1. I slutminuterna får Alma göra ännu ett mål, assisterad av Jasmine - ett skott rakt upp i krysset!